REX online portál Navigace

Centrum bezpečí - Našim cílem je poskytnout Vám bezpečnější a jednodušší život


Zpět na z našeho blogu

Proč je dobré mít v autě GPS lokátor?

Pořízení GPS lokátoru do auta může být neocenitelným nástrojem pro zajištění bezpečnosti a efektivity ať už se jedná o osobní auto nebo o firemní vozidla. Pokud ještě nemáte v autě GPS lokátor, tady je několik důvodů, proč byste o jeho pořízení měli vážně uvažovat.


  1. Zlepšení zabezpečení
    GPS lokátory výrazně zvyšují zabezpečení vozidla. V případě krádeže umožňují rychlé sledování polohy a zvyšují šance na nalezení auta. Moderní GPS lokalizátory často nabízejí funkce jako geofence, které vás upozorní, pokud vozidlo opustí určenou oblast.
  2. Úspora nákladů
    Pro firmy s flotilou vozidel GPS lokátory přinášejí úspory. Sledováním trasy a stylu jízdy mohou pomoci optimalizovat trasy a snížit spotřebu paliva. To vede k nižším nákladům na palivo a údržbu.
  3. Zlepšení efektivity
    S GPS do auta můžete lépe plánovat trasy a vyhnout se dopravním zácpám. To umožňuje rychlejší splnění úkolů a zvýšení produktivity. Pro podniky to znamená více efektivně využitých pracovních hodin.
  4. Podpora bezpečné jízdy
    Některé GPS lokátory monitorují styl jízdy a můžou tak upozornit na nebezpečné návyky. Tato zpětná vazba pomáhá zlepšit bezpečnost na silnicích a snížit riziko nehody.
  5. Historie a kniha jízd
    Uchovávání historických dat o jízdách může být užitečné pro analýzu stavu vozidla nebo pro řešení sporů, kdy a kdo s autem jel. Firmám pomáhá také při plánování a zlepšení strategií jízd. Dále může vytvářet knihu jízd jako výkaz pro kontroly finančního úřadu.
  6. Sledování auta přes mobil
    Data z moderních GPS lokátorů lze zobrazit kdykoliv a kdekoliv v aplikaci v mobilním telefonu nebo v portálu na PC.
  7. Váš klid
    GPS lokátory mohou být pro případ nouze vybaveny SOS tlačítkem nebo detekcí havárie a odeslat upozornění s přesnou polohou vozidla. To poskytuje větší klid jak pro jednotlivce, tak pro rodiče, kteří chtějí mít přehled o svých dětech.

Investice do GPS lokátoru do auta je skvělým krokem pro zvýšení bezpečnosti, úsporu nákladů a zlepšení efektivity jízdy. Pokud ještě nemáte tento přístroj ve svém vozidle, zvažte jeho pořízení pro větší klid a pohodlí na cestách.




Kontaktní formulář

Chyba: Kontaktní formulář nebyl nalezen.